Spoed

Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0515-575888

Contact

Dierenarts Fischer & Co.
Hichtumerweg 5c
8701 PG  BOLSWARD

Telefoon: 0515-575888
Email: info@dierenartsfischer.nl
K.v.k.: 57695571

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag van 08:45-18:00

Vanaf 1 januari 2019 werken wij bij Dierenarts Fischer & Co

alleen op afspraak; het open spreekuur vervalt. 

Dit heeft veel voordelen voor u:

- Geen lange wachttijd

- Meer aandacht voor u en uw dier

- Benodigde tijd beschikbaar voor onderzoeken

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak of voor advies kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk.
Afspraken kunnen tussen 8:45-18:00 worden ingepland. 

 

Chippen van honden toch verplicht!

Het is zover: om misverstanden in de fokkerij en de handel met honden tegen te gaan en het welzijn van honden te verbeteren, moeten honden die er in Nederland bijkomen verplicht worden gechipt en geregistreerd.

De ministerraad heeft ingestemd met dit voorstel van Economische zaken en deze maatregel is ingegaan op 1 april 2013. Alle pups geboren na 1 april 2013 moeten binnen 7 weken na de geboorte gechipt worden en geregistreerd bij een door de overheid erkende databank. Ook als er sprake is van import moet de hond voorzien zijn van een chip en centraal aangemeld worden.

De eigenaar moet onder meer zijn naam, adres en woonplaats registreren. De gegevens van de eigenaar worden opgeslagen in de door de overheid erkende databank voor gezelschapsdieren.

Voor meer informatie over het laten chippen en registreren van uw huisdier, kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze medewerkers.

Voerbestellingen

Wij vragen uw begrip voor het volgende: Als wij een bestelling plaatsen bij Royal Canin, dan moeten wij boven de 25 kg aan voer bestellen. Doen wij dit niet, dan komen er hoge orderkosten bij. Deze zouden wij dan weer moeten doorberekenen aan u als klant. Dit willen wij niet.

Begrijpelijk vanuit het standpunt van Royal Canin, maar voor ons erg lastig met het bestellen van voer. Daarom vragen wij aan u, mocht uw voer niet bij onze standaard voorraad behoren, op tijd uw bestelling door te geven. Wij bestellen minstens 1x per week voer, dus dan kunnen wij uw bestelling op tijd voor u bestellen en klaarzetten.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Castratie/sterilisatie kat!

In de maand februari geldt weer actietarief castratie/sterilisatie kat! Ook actietarief voor chippen ( in combinatie met castratie/sterilisatie )